KCCG: Prijem pacijenata za laboratorijske analize u holu stare škole

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), kao što je već najavljeno, počele su pripreme za renoviranje prostora Centra za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku (CKLD).

“Zbog navedenog, ambulantni prijem pacijenata za laboratorijske analize organizovan je u holu stare Medicinske škole (ulica Dr Ljubomira Rašovića)”, saopšteno je iz KCCG.

Podsjećamo da su u KCCG zbog pogoršanja epidemiološke situacije u državi izazvane virusom COVID-19, od četvrtka, 5. novembra, do daljnjeg obustavljajeni svi ambulantni specijalistički, supspecijalistički i radiološki pregledi, kao i uzimanje uzoraka za imunološke, genetičke i laboratorijske analize u Centru za medicinsku genetiku i imunologiju i Centu za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku.

Za vrijeme ograničenja ambulantnog prijema pacijenata, radno vrijeme CKLD-a  je svakog radnog dana od 7h do 15h, dok je vrijeme uzorkovanja pacijenata od 7:15 do 9:30 sati.

Obustave se ne odnose za: trudnice, onkološke pacijente, transplatirane pacijente, pacijente koji imaju uput od izabranog doktora sa naznakom da je potrebno hitno odraditi laboratorijske analize, za analize koje su definisane određenim vremenskim intervalima, pacijente kojima je potrebno odrediti nivo lijeka u krvi i pacijente za analizu OGTT-a sa insulinemijama.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još