„KCCG nije pravio nikakvu ‘zbrku’, pacijenti se mole da strogo poštuju termin“

 „KCCG nije pravio nikakvu ‘zbrku’, pacijenti se mole da strogo poštuju termin“

Foto: FOS Media

Klinički centar Crne Gore (KCCG) odbacuje pojedine medijske navode o tome da je danas ispred ove zdravstvene ustanove napravljena gužva zbog, kako navode, „zbrke sa terminima zakazivanja”.

„Cijeloj državi je jasno da KCCG ne zakazuje preglede već su oni kompjuterski generisani i ne postoji mogućnost preklapanja termina. Uz to, podsjećamo da KCCG ne zakazuje termine, već da samo obavlja preglede. U isto vrijeme, KCCG moli sve pacijente koji imaju zakazane preglede u Poliklinici da strogo poštuju zakazani termin“, navode u saopštenju KCCG.                                                               

Ulaz u Polikliniku dozvoljen je, kako navode, najranije 15 minuta prije zakazanog termina i to uz uput za specijalistički pregled ili specijalistički izvještaj na kome je naznačena kontrola za taj dan.
„U Polikliniku može da uđe samo pacijent, bez pratnje. Izuzetak su pacijenti koji se otežano kreću. Molimo sve pacijente, još jednom, da zbog svog i zdravlja svih zdravstvenih radnika poštuju pravila ulaska i borkavka u KCCG kao i propisane epidemiološke mjere“, navode iz KCCG.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još