Izbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

 Izbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

Foto: Pixabay

Na putevima U Crnoj Gori frekvencija saobraćaja je umjerena, a tokom dana pojačana, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su savjetovali da se zbog visokih temperatura izbjegava putovanje u najtoplijem dijelu dana i prave češće pause u vožnji.

Zbog visokih temperatura, iz AMSCG-a su preporučili putovanja u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima.

Na putu Nikšić-Podgorica, u tunelu Budoš, saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni u terminu od devet do deset sati i 30 minuta.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, zbog rekonstrukcije saobraćajnice. Van ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, dionica od Komanskog mosta do skretanja za Marezu, biće obustavljen od deset do 16 sati.

Na magistralnom putu Podgorica-Tuzi, doći će do zatvaranja jedne saobraćajne trake bulevara prema Tuzima.

Saobraćaj na putu Podgorica – Ribarevina promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova. Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje – Danilovgrad, zbog presvlačenja kolovoza, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još