Gradonačelnik Vuković sa članovima Savjeta za razvoj i zaštitu lokalne samouprave Glavnog grada

 Gradonačelnik Vuković sa članovima Savjeta za razvoj i zaštitu lokalne samouprave Glavnog grada

foto pg biro

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković sa saradnicima, razgovarao je danas sa članovima Savjeta za razvoj i zaštitu lokalne samouprave Glavnog grada. Savjet je formiran sa ciljem preduzimanja mjera za unapređenje rada lokalne samouprave, a čine ga predsjednik prof. dr Dražen Cerović i članovi prof. dr Anđelko Lojpur, dr Vesna Maraš, Marina Vujović, dr Jovan Kavarić, Puniša Stanišić i Nikola Brajković.

Gradonačelnik je članove Savjeta informisao o dosadašnjim rezultatima gradske uprave naglašavajući da je, u nimalo lakom periodu za nama, Glavni grad uspio da ispuni očekivanja građana, ali i da paralelno realizuje ozbiljne kapitalne investicije. On je istakao da je, uprkos brojnim izazovima, gradska uprava sačuvala stabilnost i da ovu godinu završava uspješno, dodajući da ima razloga za optimizam za narednu godinu, kao i da će izaći u susret svim očekivanjima Savjeta.

Članovi Savjeta su izrazili zadovoljstvo otvorenom podrškom gradonačelnika, čime je gradska uprava pokazala da kriza može da bude i razvojna šansa. Istakli su da će i u narednom periodu nastaviti saradnju na obostrano zadovoljstvo, trudeći se da davanjem konstruktivnih prijedloga i smjernica dodatno unaprijede rad gradske uprave. Na sastanku su pokrenute i određene inicijative koje mogu doprinijeti stvaranju višeg nivoa komunalnog reda, unapređenju rada gradskih službi i efikasnijem izlaženju u susret realnim potrebama i očekivanjima građana od strane lokalne uprave Glavnog grada. 

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja