Glavni grad i ove godine pomaže mala i srednja preduzeća u Podgorici

 Glavni grad i ove godine pomaže mala i srednja preduzeća u Podgorici

foto pg biro

Glavni grad Podgorica i ove godine je opredijelio sredstva u iznosu od 30.000 eura za razvoj malog i srednjeg preduzetništva u Podgorici. Tim povodom Gradski menadžer Marjan Junčaj i sekretar  za preduzetništvo Kemal Grbović  razgovarali su sa kandidatima koji su se prijavili na ovogodišnji konkurs i koji su stekli uslove za ostvarenje prava na kredit. 

Sekretar Sekretarijata za preduzetništvo,  Kemal Grbović izrazio je zadovoljstvo povodom nastavka dobre prakse podrške Glavnog grada preduzetnicima. Komisija  za  realizaciju Konkursa  za dodjelu kredita za podsticanje preduzetništva, na čelu sa gradskim menadžerom Marjanom Junčajem,  je  na osnovu internog  uputstva i utvrđenih kriterijuma za obrazovanje  rang  liste prijavljenih kandidata donijela odluku da svi prijavljeni kandidati ostvare ovo pravo. Prijavljeni kandidati  su: ZU „DR SENAD“; „BVS CENTAR BOGOJEVIĆ“ DOO VINARIJA BOGOJEVIĆ; „RAIMONT INTERNATIONAL COMPANY“ DOO – TA Eastwest voyage; DOO „RONDO“; FRIZERSKI SALON „STARS“ DOO; SZR „ZIJO“; „LUNA LIFT DMS“ DOO; ZU „ME DENTAL“; DOO “TALJANOVIĆ“; „HANAA CO“ DOO; „SI-FINANS“ DOO.

Gradski menadžer je pozvao sve kandidate da iskoriste ove mogućnosti i da ukoliko naiđu na prepreku tokom realizacije kredita osjećaju slobodu da se obrate Glavnom gradu za pomoć, te poželio uspjeh preduzetnicima u daljem radu i razvijanju biznisa.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja