Glavni grad i ove godine podržava najkreativnije proizvođače

 Glavni grad i ove godine podržava najkreativnije proizvođače

Foto: PG Biro

Glavni grad Podgorica objavio je danas drugi konkurs za učešće u programu podrške kreativnom preduzetništvu, u okviru kojeg će u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist doo i ove godine odabrati 12 najkreativnijih proizvođača.

„Podrška dobitnicima na konkursu podrazumijeva sredstva iz budžeta Glavnog grada u iznosu 2.000 eura, mjesec dana besplatan centralni štand u šoping molu Delta City, gdje će plasirati i prodavati svoje proizvode, kao i strategiju za marketing i dodatnu promociju, koju će im pružiti firma “Strategist”,“ saopšteno je iz PG biroa.

Rok za podnošenje prijava teče od danas, 05. novembra 2020. i traje do 27. novembra 2020. godine, a proglašenje pobjednika biće u sedmici od 07.do 11. decembra 2020. godine (na sajtu Glavnog grada, Delta City-ja i Strategista i putem maila pobjednicima, kao i na društvenim mrežama). Projekat se realizuje u periodu od 15. januara do 31. decembra 2021. godine.

Podsjećamo da je Glavni grad u ovoj godini za podsticaj preduzetništva opredijelio 224.000 eura, tako da je pored ovog konkursa, za podršku ženskom preduzetništvu izdvojeno 40.000 euara, za preduzetnike u Staroj varoši 50.000 eura, za kredite za preduzetnike 30.000 eura, a prije nekoliko dana raspisan je i konkurs za podršku podgoričkim ugostiteljima od 80.000 eura.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja