Glavni grad donirao bijelu tehniku za potrebe Dječijeg doma „Mladost“

 Glavni grad donirao bijelu tehniku za potrebe Dječijeg doma „Mladost“

Foto: PG Biro

Zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić i sekretar Sekretarijata za socijalno staranje Ivan Terzić danas su se sastali sa rukovoditeljkom Službe servisa podrške u Dječijem domu ‘’Mladost“ Sanelom Josipović povodom donacije Glavnog grada ovoj ustanovi. Riječ je o donaciji bijele tehnike – pet šporeta, pet kombinovanih frižider-zamrzivača, pet mašina za veš, pet mašina za sušenje veša i pet mašina za suđe.

Podsjećaju da je Glavni grad uoči 19. decembra uručio donaciju štićenicima Dječijeg doma ‘’Mladost“ u Bijeloj kada je menadžement ove ustanove najavio da planiraju osnaživanje domskih zajednica, ne bi li na taj način štićenike doma pripremili što bolje za samostalan život, te da im je za takvo nešto između ostalog potrebna i bijela tehnika. 

Glavni grad je odlučio da odmah odgovori tom zahtjevu i donirao je neophodnu opremu, smatrajući da će to značajno unaprijediti rad ove institucije i stvoriti uslove domskih zajednica, ali i što je važnije štićenike pripremiti za samostalan život kroz sticanje zdravih radnih navika tokom odrastanja. 

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja