Glavni grad će pomoći rješavanje stambenog pitanja zaposlenima u institucijama kulture i socijalnog staranja

 Glavni grad će pomoći rješavanje stambenog pitanja  zaposlenima u institucijama kulture i socijalnog staranja

Foto: Pg Biro

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković razgovarao je danas sa sekretarom Sekretarijata za rad, mlade i socijalnog staranje Ivanom Terzićem i sekretarkom Sekretarijata za kulturu i sport, Anom Medigović povodom donošenja Plana o riješavanju stambenog pitanja zaposlenih u institucijama kulture i socijalnog staranja, saopšteno je iz Uprave glavnog grada.

Vuković izrazio je posebno zadovoljstvo što Glavni grad,po  prvi put omogućava rješavanje stambenog pitanja po povoljnim uslovima za zapošljene u javnim ustanovama kulture i socijalnog staranja. On je naglasio da će na ovaj način biti omogućena kupovina 10 stanova čime pokazujemo poštovanje za ono što je doprinos tih ljudi u ukupnom razvoju grada.

Podrška pri rješavanju stambenog pitanja odnosi se na sljedeće institucije:  JU KIC „Budo Tomović“, JU Gradsko pozorište, JU „Muzeji i galerije“ , JU Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“, JU KIC “Zeta”, kao i na JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, JU za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci i JU „Dječji savez“.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još