Ekipe Čistoće u Podgorici imale pune ruke posla

 Ekipe Čistoće u Podgorici imale pune ruke posla

Foto: PG biro

Ekipe Čistoće u Podgorici su nastavili ugrađivanje polupodzemnih kontejnera.

Novi kontejneri ugrađeni su u Ulici Đoka Miraševića (parking iza Ruskih kula-polukružno ostrvo), zatim u Ulici Beogradskoj na Gorici (preko puta broja 30), u Ulici Avda Međedovića na Koniku (iza TC “Forum”), u Ulici Serdara Jola Piletića u Momišićima (južna strana stambenog objekta VB Invest), na Bulevaru Pera Ćetkovića na Starom aerodromu i u Opštni u okviru Glavnog grada Golubovci-Ulica Velji brijeg (Goričani-magistralni put Podgorica-Bar).

Iz PG biroa su kazali da će i tokom decembra, nakon stabilizacije vremenskih uslova, ugrađivati preostalih sedam polupodzemnih kontejnera, na prethodno određenim lokacijama u okviru I i II gradske zone.

Poslovi održavanja komunalne opreme obavljaju se u sklopu svakodnevnih aktivnosti. Tako je tokom prethodnog mjeseca izgrađeno šesz novih niša za smještaj kontejnera (u ulicama: Jerevanska, Slobode, Gavra Vukovića, SKOJ-a, na Vranjini i u Matagužima), 10 komada je ofarbano a zbog oštećenja izvršena je sanacija dvijr niše.

Takođe, u istom periodu postavljeno je pet betonskih korpi za odlaganje sitnog komunalnog otpada (po dvije u ulicama Aerodromskoj i Vasa Raičkovića, a jedna u Ulici Bracana Bracanovića), dok je 14 ofarbano.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još