DPS: Krivokapićev savjetnik za unutrašnju politiku palio NATO zastavu

 DPS: Krivokapićev savjetnik za unutrašnju politiku palio NATO zastavu

Foto: Privatna arhiva

Savjetnik premijera Zdravka Krivokapića za unutrašnju politiku Željko Savović, prošle godine, palio je NATO zastavu na centralnom podgoričkom trgu, saopšteno je iz DPS-a.

„Ispred lomače, pripremljene za obilježavanje sedemdesetogodišnjice postojanja NATO, Savović i njegovi partijski saborci poželjeli su da to bude posljednji rođendan ovog, kako su rekli ‘zločinačkog i nedemokratskog saveza čiji je cilj da jedino sije smrt, bombe i nestabilnost'“, piše u saopštenju.

foto

Željko Savović će, kako je najavljeno, biti član dvije Vladine komisije za kadrovska i administrativna pitanja i za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku.

„S obzirom na kadrovsku politiku Vlade, ne čudi da će osoba ovakve biografije učestvovati u odabiru podobnih osoba za rad u državnoj upravi. Ipak, postavlja se pitanje da li će se ime Željka Savovića naći i na spisku članova delegacije koja naredne nedjelje ide u Brisel, sjedište NATO saveza. Ili bi to bila prevelika doza licemjerja čak i za Zdravka Krivokapića“, pitaju iz DPS-a.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja