Donacije Resursnom centru i Zavodu Komanski most

 Donacije Resursnom centru i Zavodu Komanski most

Foto: PG Biro

Sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada Ana Medigović i njen pomoćnik Miloš Antić sa saradnicima obišli su danas JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica i JU Zavod Komanski most.

“Drago nam je što na ovakav način možemo da pomognemo da štićenici JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica i JU Zavod Komanski most na kvalitetniji način ovdje provode vrijeme. Sekretarijat za kulturu i sport ima sjajnu saradnju i sa našim Paraolimpijskim komitetom, ali i sa svim školama koje se nalaze na području Glavnog grada i sigurni smo da će se ta saradnja u vremenu koje je pred nama intenzivirati“, istakla je Medigović.

Direktorica Resursnog centra za djecu i mlade Podgorica Mirjana Popović i direktor Zavoda Komanski most Vaselj Dušaj “zahvalili su Sekretarijatu za kulturu i sport na ovoj vrijednoj donaciji, koja će pomoći u lakšem prevazilaženju problema njihovih korisnika i istakli uvjerenje da će sličnih akcija biti i u budućem periodu”.

Sekretarijat za kulturu i sport opredijelio je još 5.000 eura Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun i Institutu za bolesti djece KCCG.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja