Dječije odmaralište na Veruši dobilo moderan paviljon

 Dječije odmaralište na Veruši dobilo moderan paviljon

rekonstrukcija djecijeg odmaralista

Glavni grad Podgorica i JU Dječiji savez i ove godine su opredijelili značajna sredstva za unaprjeđenje kvaliteta boravka djece u dječijem odmaralištu na Veruši.

„U tom cilju privedeni su kraju gotovo svi radovi na rekonstrukciji paviljona Veruša čiji je prizemni dio potpunom rekonstrukcijom pretvoren u moderne apartmane i sobe koje će korisnici usluga biti u prilici da koriste prvi put u višedecenijskoj istoriji rada odmarališta.

Radovi su obuhvatali kompletnu rekonstrukciju unutrašnjosti i spoljašnjosti pomenutog objekta, uključujući pripremne radove demontaže i rušenja, zatim zemljane radove, betonske i armiračke radove, kao i zidanje spoljašnjih i unutrašnjih zidova. U objektu je ugrađena nova vodovodna i kanalizaciona infrastruktura, elektroinstalacije jake i slabe struje, nova keramika, kao i unutrašnja stolarija i PVC bravarija na svim fasadnim otvorima.

Radove su izvodile ekipe Agencije za stanovanje Glavnog grada, a njihova ukupna vrijednost iznosi oko 83.000 eura,“ navodi se u saopštenju iz PG biroa.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja