Conde Nast Traveller – Crna Gora među 18 TOP destinacija za odmor u 2021. godini

 Conde Nast Traveller – Crna Gora među 18 TOP destinacija za odmor u 2021. godini

foto portal analitika

Jedan od najpoznatijih svjetskih magazina o putovanjima „Conde Nast Traveller”, u svom on-line izdanju, objavio je listu 18 TOP evropskih destinacija za odmor u 2021.godini, a na prvom mjestu nalazi se Crna Gora.

Urednici magazina “Conde Nast Traveller”, na pitanja autorke teksta o tome gdje planiraju svoje prvo putovanje u 2021.godini, govorili suo zemljama koje se nalaze na vrhu liste destinacija za putovanja i gdje planiraju da se odmore i relaksiraju po završetku više nego turbulentne 2020. godine.

Urednica digitalne fotografije u magazinu “Conde Nast Traveller”, Sofi Najt (Sophie Knight), za njeno prvo putovanje u narednoj godini odabrala je Crnu Goru koju, kako kaže, već neko vrijeme planira da posjeti. 

“Čeznem za kupanjem u ogromnim netaknutim jezerima, planinarenjem po surovim planinama i lutanjem drevnim uskim ulicama Kotora i Budve. Unajmićemo automobil i istražiti divlju stranu zemlje, a mjesto kojem se posebno radujem je Nacionalni park Durmitor, planina sa 48 vrhova, ledničkim jezerima i udaljenim stazama koje vode kroz alpske šume. Za kraj odmora planiram da provedem nekoliko noći na Svetom Stefanu, malom ostrvu koje je dom luksuznog rizorta Aman Sveti Stefan sa pet zvjezdica. Sa privatnom plažom,obloženim suncobranima i bazenom s pogledom na obalu Balkana, 2020.godina će biti zaboravljena”, navodi ona. 

“Conde Nast Traveller” je jedan od magazina medijske grupe Conde Nast koja posjeduje više prestižnih publikacija i medija među kojima su i Vogue, Vanity Fair, Reddit, Brides, Glamour, Golf Digest i drugi.

Na top 18 listi destinacija za odmor u 2021.godini, pored Crne Gore, našli su se i Portugal, Italija, Norveška, Španija, Grčka, Francuska i Hrvatska.

Članak možete pogledati OVDJE.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja