Besplatna izrada 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike

 Besplatna izrada 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike

Foto: PG Biro

Složena epidemiloška situacija, koja traje već duže od godinu dana, otežala je poslovanje kompanijama, kako u Podgorici, tako i čitavom svijetu. Iako je veliki broj kompanija je uspio da svoje poslovanje prilagodi novonastaloj situaciji, koristeći digitalne kanale komunikacije za prevazilaženje izazova, postoje i one koje to nijesu mogle da priušte, saopšteno je iz PG Biroa.

Direktor Centra za informacioni sistem Džemal Lekić saopštio je da je Glavni grad, u želji da našim privrednicima olakša ovaj teški period, odlučio da besplatno izradi 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici.

“Javni poziv će biti obvjavljen sljedeće nedjelje, ali su sve informacije već dostupne na web sajtu www.100sajtova.me putem kojeg će zainteresovani moći da se i prijave. Sajtove izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a ova podrša obuhvata i zakup domena i hosting za period od godina dana”, istakao je Lekić dodajući da procijenjena vrijednost izrade 100 veb sajtova, sa svim dodatnim segmentima, iznosi oko 100.000 eura.

Vjeruju da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i generalno olakšava poslovanje.

„Vjerujemo da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i generalno olakšava poslovanje“, navodi se u saopštenju. 

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još