Bečić sa DPNCG: Fokus usmjeren na poboljšanje različitih modela saradnje medija sa Skupštinom

 Bečić sa DPNCG: Fokus usmjeren na poboljšanje različitih modela saradnje medija sa Skupštinom

Foto: skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa predstavnicima Društva profesionalnih novinara Crne Gore Milom Radulović, Borisom Pejovićem i Jelenom Popović.

Bečić je izrazio  važnost kontinuirane saradnje Parlamenta i predstavnika medija u cilju pravovremenog, tačnog i objektivnog informisanja javnosti o radu njihovih izabranih predstavnika i parlamenta uopšte, saopšteno je iz Skupštine.

“Bečić se osvrnuo na značajne ocjene o radu crnogorskog parlamenta kao najtransparentnijeg zakonodavnog organa u regionu i pozdravio inicijativu sagovornika da zajedničkim radom doprinesu unapređenju otvorenosti Skupštine Crne Gore“, kazali su.

Predsjednik Skupštine je pozdravio kontinuiranu kooperativnost Službe Skupštine sa predstavnicima sedme sile. Zajednički je ocijenjeno da kroz razmatranje predloga upućenih od strane medija postoje mogućnosti za unapređenje i intenziviranje saradnje u dijelu zajedničkih oblasti rada.

“Ističući da je njihov fokus usmjeren na poboljšanje različitih modela saradnje medija sa Skupštinom Crne Gore, sagovornici su iskazali spremnost da kroz dijalog sa Parlamentom pruže puni doprinos u cilju uspostavljanja transparentnih i cjelishodnih procedura“, navodi se u saopštenju.

Foto: skupstina.me
Foto: skupstina.me
Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja