AMSCG: Radovi na putevima uz oprez zbog odrona na pojedinim dionicama

 AMSCG: Radovi na putevima uz oprez zbog odrona na pojedinim dionicama

Foto Fos media

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

„Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica, dionica Komanski most-skretanje za Bandiće u periodu do 23 novembra  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a zbog izvodjenja radova na iskopu materijala dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta  M-6  dionica MihailovicaPljevlja  dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od   09h do 11h i od 13h do 15h sati. Do 30 novembra godine zbog izvodjenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 dionica Rožaje-Špiljani doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 08h do 11h I od 13h do 16h. U preostalom vremenskom periodu saobraćaj će se regulisati semaforskom  signalizacijom.

Do 27 novembra godine zbog izvodjenja bušačko-minerskih  i asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09h do 11h i od 14h do 16h“, navodi se u saopštenju iz Auto moto Saveza CG.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka do 1 decembra zbog asfalterskih radova dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 08h do 16h.

„Do 20 novembra, zbog izgradnje potpornog zida u blizini stuba P-2 mosta Moračica  na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica –Kolašin odobrava obustava saobraćaja  u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od 08h do 17h „, navodi se u saopštenju iz AMSCG

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat   do 30 novembra zbog izvodjenja radova na priključenju opštine Herceg Novi na regionalni vodovod  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Do završetka radova ,na rekonstrukciji  puta Lubnice – Jelovica odobrava se obustava režima saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 2 sata u terminu od 07h do 17h.

“Ulazak putnika u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine za vrijeme važenja mjere ulaska uz obavezne testove  neće biti moguć preko graničnog  prelaza Šćepan Polje – Hum, na putnom pravcu Plužine – Foča.

Ulaz je moguć je od 07h do 19h preko graničnog prelaza Metaljka na putnom pravcu Pljevlja – Čajniče.

Zbog slučajeva infekcije u Rožajama zatvara se granični prelaz Vuča-Godovo na putnom pravcu Rožaje –Tutin.

Intenzitet saobraćaja je umjeren.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja