Abdić: Kolegi koji dolazi na moje mjesto želim svako dobro i uspjeh u poslu

 Abdić: Kolegi koji dolazi na moje mjesto želim svako dobro i uspjeh u poslu

FOTO: FOS Media

Direktor Urgentnog centra Nermin Abdić potvrdio je za FOS da je u petak podnio ostavku na tu funkciju, a kako kaže, samo je htio da tehnički olakša posao svojim kolegama. 

„Ta informacija je tačna i htio sam samo da obavio svo dio posla, odnosno tehnički dio. Svako donosi odluke za koje misli da su najbolje. Iz medija ste upoznati da su najavljivane ostavke više direktora organizacionih jedinica, među kojima je i Marina Ratković. Kolegi koji će doći na moje mjesto želim svako dobro i uspjeh u poslu“, naveo je Abdić u kratkoj izjavi za portal FOS. 

Abdić je na mjestu direktora Urgentnog centra proveo četiri godine. Na Abdićevo mjesto je imenovan internista Nebojša Brnović. U nedavnoj izjavi za Dan kazao je da će nakon razrješenja sa te funkcije ostati da radi u Urgentnom centru i da će pomagati građanima u toj jedinici.

Podsjetimo, novoizabrana direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović sa mjesta medicinskog direktora KC smijenila je Marinu Ratković. Radulović je za direktoricu Kliničkog centra imenovana 17.decembra, kada je dužnosti razriješena tadašnja vd direktora Danijela Raonić.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja