Abazović: Glavnom gradu treba novo oslobođenje, ovog puta od partijskih stega i nametnutih centara moći

 Abazović: Glavnom gradu treba novo oslobođenje, ovog puta od partijskih stega i nametnutih centara moći

Foto: URA

Potpredsjednik Vlade dr Dritan Abazović, čestitao je svim građankama i građanima Dan oslobođenja Podgorice. 

„Sa željom da naš Glavni grad krene stazama istinskog uspjeha i razvoja, vođen javnim, a ne bilo čijim partikularnim političkim interesima, od srca čestitam svim građankama i građanima praznik Dana oslobođenja Podgorice“, ukazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović. 

On je istakao da Podgorica može mnogo više i mnogo bolje, a da je za to neophodno samo više razumijevanja i brige, a manje neodgovornosti i rasipničkog odnosa. 

„Potreban nam je grad svih građana, koji jednako vodi računa o svima i koji uvažava potrebe svojih stanovnika. Potrebna nam je transparentna i otvorena, a ne zarobljena gradska uprava, sa mjesnim zajednicama koje su centar okupljanja i nadmetanja zdravih ideja. Treba nam Grad stabilnih finansija, koji ne zavisi ni od koga i koji se ne prepoznaje po velikim dugovima i deficitima. Našem Glavnom gradu treba novo oslobođenje, ovog puta od partijskih stega i nametnutih centara moći, kako bi zasijao u svom punom sjaju – šta i pripada centru naše ponosne i prelijepe države“, ukazao je dr Abazović.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja