5 najboljih komedija 2020.

 5 najboljih komedija 2020.

Foto: Printscreen

U 2020. možda nije bilo puno razloga za smejanje, ali to ne znači da smo baš sve vreme sjedeli kući utučeni, razmišljajući samo o najgorem scenariju pandemije. Posljednjih meseci smo provodili puno dragocenih trenutaka sa svojom porodicom, a kada to nismo bili u mogućnosti, opuštali smo se kod kuće uz zabavne komedije, piše City Magazine.

Otkrijte u narednim redovima kojih 5 komedija su nas najviše nasmijale u 2020.

Bil i Ted 3

U trećem delu humorističke sage o Bilu i Tedu naš omiljeni dvojac dobija zadatak od gospodarice univerzuma da napiše pjesmu koja će spasiti svijet. Glavne junake i ovog puta igraju Aleks Vinter i Kijanu Rivs.

Tripozno

Tropozno je horor komedija o tinejdžerki koja je zamijenila tijelo sa serijskim ubicom. Ona ima 24 sata da pronađe način da se vrati u svoje tijelo prije nego što ova promjena postane trajna, prenosi City Magazine.

Borat: Naknadni film

Čuveni izmišljeni kazahstanski novinar Borat se još jednom vraća u SAD, ovog puta zajedno sa svojom ćerkom Tutar. Saša Baron Koen je ponovo maestralan u ulozi glavnog junaka, a pravo otkrovenje je i Marija Bakalova, koja tumači njegovu ćerku.

Ema

Ema je adaptacija istoimenog romana Džejn Ostin. To je priča o dobronamjernoj, ali i sebičnoj mladoj devojci koja se meša u ljubavni život svojih prijatelja. Naslovnu junakinju filma igra Anja Tejlor-Džoj.

Palm Springs

Najls i Sara se upoznaju na venčanju u Palm Springsu Nakon incidenta u kome Sara biva pogođena strijelom, ona biva uvučena u vremensku petlju iz koje ne može da izađe. Ona se budi ponovo istog dana i u susretu sa Najlsom saznaje da on ima isti problem.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još